Agenda activiteiten

Stichting Kulturele Aktiviteiten Hippolytuskerk (SKAH)

Zondag 25 februari 2018 – 15.30 uur
Ebonit Saxofoonkwartet
Het Ebonit Saxofoonkwartet is een jong, sprankelend ensemble, dat sinds zijn oprichting in 2011 een breed repertoire heeft opgebouwd. Her en der sleept dit Nederlands-Duits-Poolse viertal op concoursen eerste prijzen weg. De musici spelen buitengewoon homogeen en spannend, en beheersen hun instrument tot in de puntjes. Kom deze middag genieten van muziek van o.a. Antonín Dvořák en Alexander Glazunov.
Meer informatie Ebonit Saxofoonkwartet: www.ebonitquartet.com

Meer SKAH concerten en nieuws…..

Stichting Geestelijke Muziek Hippolytuskerk (SGMH)

De kogel is door de kerk. Het nieuwe project van de SGMH gaat definitief door.  Op 15 april 2018 is de uitvoering van Lutherse Mis in A van J.S. Bach en het Magnificat van Vivaldi. Uiteraard werken het orkest Eik & Linde, diverse solisten en Ellen Verburgt ook weer mee! Zet u de datum in uw agenda?

Meer SGMH nieuws….

Werkgroep Exposities Hippolytuskerk