Agenda activiteiten

Stichting Kulturele Aktiviteiten Hippolytuskerk (SKAH)

Zondag 24 september 2017, aanvang 15.30 uur:
Octavie Dostaler-Lalonde en Maximiliano Segura Sanchez – cello-duo Canada in Spanje ontmoeten elkaar vanmiddag: twee jonge getalenteerde conservatoriumstudenten die hun sporen op het internationale podium al ruimschoots verdiend hebben! Ze brengen muziek van barok tot romantiek waarin alle gezichten van de cello getoond worden: zangerig en expressief, met lage rijke bastonen en buigzaam tot in de hoogste registers.

Meer SKAH concerten en nieuws…..

Stichting Geestelijke Muziek Hippolytuskerk (SGMH)

Prille plannen zijn gesmeed voor een volgend project, met als geplande datum van uitvoering 14 januari 2018 (nog onder enig voorbehoud). Een datum om alvast in uw agenda te noteren! Zodra er meer bekend is omtrent programma, repetitiedata en wijze van aanmelding hoort u van ons onder andere via deze website.

Meer SGMH nieuws….

Exposities

Momenteel geen expositie.

De exposities worden georganiseerd door Werkgroep Exposities Hippolytuskerk ( WEX ).

Meer Expositie nieuws….