Stichting Kulturele Aktiviteiten Hippolytuskerk

Stichting Kulturele Aktiviteiten Hippolytuskerk (SKAH)

Website: www.dekroonconcerten.nl , met alle informatie over onze stichting en de concerten.

Mailadres: info@dekroonconcerten.nl

PROGRAMMA SEIZOEN 2017 – 2018

Zondag 22 oktober 2017 – 15.30 uur
Klaartje van Veldhoven – sopraan en Bert van den Brink – accordeon
Klaartje, bekend van haar onorthodoxe benadering van klassieke muziek, en Bert, winnaar van de VPRO/Boy Edgar prijs, brengen een programma met barokmuziek en Europese volksliederen. Een avontuurlijke samenwerking, waarbij zij beiden improviseren. Ze doorbreken grenzen, stappen uit hun comfortzone en zoeken naar andere klanken dan die ze normaal gebruiken. Ze werden reeds met enthousiasme ontvangen op diverse festivals, o.a. het Grachtenfestival.
www.klaartjevanveldhoven.nl en www.bertvandenbrink.com

Zondag 26 november 2017 – 15.30 uur
Villa met Uitzicht – harp, fluit en acteur
Het programma van deze middag, ‘Van Gogh Impressies’, is een programma dat even kleurrijk is als Vincents doeken: met brieven die Van Gogh en zijn dierbaren elkaar schreven, maar vooral met betoverende muziek van dezelfde kleuring. Beelden van zijn schilderijen worden op scherm geprojecteerd. Een unieke muzikale voorstelling voor harp, fluit en acteur. Entertainend en theatraal, prikkelend en inspirerend, met een doorlopend muzikaal verhaal.
www.villametuitzicht.nl

Zondag 28 januari 2018 – 15.30 uur
Merain Trio – Ierse muziek
Met zang, Keltische harp, bodhrán en viool neemt Merain het publiek mee langs vier eeuwen muzikale highlights van het mystieke en romantische Ierland. Op het programma staan onder andere stukken van de barokcomponist Turlough O’Carolan, traditionals als ‘Dúlamán’ en ‘Women of Ireland’, en een prachtige hitklassieker van de moderne Ierse band Clannad, die is bewerkt door Merain. Natuurlijk ontbreken ook vrolijke jigs en reels niet in dit concert.
www.meraintrio.com

Zondag 25 februari 2018 – 15.30 uur
Ebonit Saxofoonkwartet
Het Ebonit Saxofoonkwartet is een jong, sprankelend ensemble, dat sinds zijn oprichting in 2011 een breed repertoire heeft opgebouwd. Her en der sleept dit Nederlands-Duits-Poolse viertal op concoursen eerste prijzen weg. De musici spelen buitengewoon homogeen en spannend, en beheersen hun instrument tot in de puntjes. Kom deze middag genieten van muziek van o.a. Antonín Dvořák en Alexander Glazunov.
www.ebonitquartet.com

Zondag 25 maart 2018 JUBILEUMCONCERT !! – 15.30 uur
Eric Vaarzon Morel – flamencogitaar en Eric Vloeimans – trompet
Het programma van deze middag: ‘Aire y compás’. ‘Al Aire’ is de term die in de flamenco wordt gebruikt voor het goede gevoel, de goede swing waarmee de muzikant zijn muziek overbrengt op het publiek. Eric en Eric zijn ervaren bespelers van de grote Nederlandse en buitenlandse podia. Deze twee fantastische virtuozen creëren muziek in de zuiverste vorm, zonder opsmuk. Een combinatie van authentiek flamencospel en weemoedige trompetklanken.
www.vaarzonmorel.com en www.ericvloeimans.nl

De Kroonconcerten in de grote kerk van Hippolytushoef worden georganiseerd door de Stichting Kulturele Aktiviteiten Hippolytuskerk (SKAH)

Contact:
Secretariaat: vacature
Tijdelijk:
Koningsweg 79-81, 1777 JR Hippolytushoef
E-mail: secretaris.skah@dekroonconcerten.nl
E-mail: info@dekroonconcerten.nl

Toegangsprijzen en abonnementen
Onze Kroonconcerten kosten € 14,00 per concert. Alleen voor het speciale jubileumconcert van 25 maart betaalt u € 17,00. Een abonnement voor vier Kroonconcerten naar eigen keuze kost € 50,00, een abonnement voor alle zes Kroonconcerten kost € 70,00. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang als zij begeleid worden door een betalende volwassene.

U kunt een abonnement verkrijgen door het bedrag over te maken op rekeningnummer NL50 RABO 0370 3540 79 ten name van SKAH Hippolytushoef, onder vermelding van uw naam en adres. De abonnementskaart wordt u dan zo snel mogelijk toegezonden. Natuurlijk kunt u ook via onze site www.dekroonconcerten.nl een abonnement bestellen.

Reserveren:
Gerda Visser
Tel:  0227 59 2509
Per internet: www.dekroonconcerten.nl
Per e-mail: info@dekroonconcerten.nl

Per bank: door overmaking van het verschuldigde bedrag voor het door u gewenste concert op rekening IBAN NL50RABO0370354079. Dit kan tot één week voor het concert. Voor het bestellen van kaarten via internet (ticketscript) is € 1,50 aan extra kosten verschuldigd.

Contact:
E-mail: penningmeester.skah@dekroonconcerten.nl