Stichting Kulturele Aktiviteiten Hippolytuskerk

De Stichting Kulturele Aktiviteiten Hippolytuskerk organiseert jaarlijks een serie van 6 kamermuziek concerten.

Toegangs- en abonnementsprijzen
Onze Kroonconcerten kosten € 15,00.
Een abonnement voor alle zes Kroonconcerten kost € 75,00.
Een abonnement voor vier Kroonconcerten naar keuze kost € 55,00.
Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang, mits begeleid door een betalende volwassene.

Abonnementen
Abonnementen kunt u kopen via onze website dekroonconcerten.nl . U krijgt dan een antwoord per e-mail waarin staat wat u verder moet doen. Na betaling krijgt u de abonnementen toegestuurd.

Voorverkoop – Tot de vrijdag voor het betreffende concert via onze website dekroonconcerten.nl . U krijgt dan een antwoord per e-mail waarin staat wat u verder moet doen. Na betaling krijgt u de toegangskaart(en) per e-mail toegestuurd.
Aan de kassa – Op de dag van het concert zijn vanaf 14.45 uur kaarten te koop aan de kassa in de kerk.

Stichting Kulturele Aktiviteiten Hippolytuskerk
info@dekroonconcerten.nl