Stichting Kulturele Aktiviteiten Hippolytuskerk

In de sfeervolle Hippolytuskerk, op het oude voormalige eiland Wieringen, organiseert de Stichting Kulturele Aktiviteiten Hippolytuskerk al ruim 40 jaar haar Kroonconcerten bij kaarslicht.

Dit oude godshuis, in het hart van het mooie dorp Hippolytushoef, stamt voor een groot deel nog uit de Middeleeuwen. Een deel ervan, de onderbouw van de toren, gaat zelfs terug tot het begin van de 12e eeuw. Hier ervaar je hoe de rijke historie, het kaarslicht en de muziek elkaar versterken tot een belevenis.

Ieder concert heeft zijn eigen sfeer, iedere musicus zijn eigen interpretatie en iedere bezoeker zijn eigen beleving van wat er gespeeld gaat worden. De musici, allen van een hoog niveau, komen altijd met veel enthousiasme naar Wieringen. En dat enthousiasme stralen ze ook uit in hun muziek.

Mede door de aangepaste akoestische voorzieningen is het geluid perfect voor het organiseren van concerten voor kamermuziek die niet zouden misstaan in het Concertgebouw.

Onze concerten zijn op zondagmiddagen, aanvang 15.30 uur.
Laat u onderdompelen in intieme muziekklanken. Geniet van de informele sfeer en  hartelijke ontvangst. Wij begroeten u graag bij onze concerten.

Toegangs- en abonnementsprijzen
Onze Kroonconcerten kosten € 17,50. Dit is inclusief een consumptie in de pauze.
Een abonnement voor alle zes Kroonconcerten kost € 90,00 inclusief consumptie.
Een abonnement voor vier Kroonconcerten naar keuze kost € 65,00 inclusief consumptie.
Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang, mits begeleid door een betalende volwassene.

Abonnementen kunt u kopen via onze website. U krijgt dan een antwoord per e-mail waarin staat wat u verder moet doen. Na betaling krijgt u de abonnementen toegestuurd.

Voorverkoop kan tot de vrijdag voor het betreffende concert via onze website. U krijgt dan een antwoord per e-mail waarin staat wat u verder moet doen. Na betaling krijgt u de toegangskaart(en) per e-mail toegestuurd.

Aan de kassa –  Op de dag van het concert zijn vanaf 14.45 uur kaarten tegen contante betaling te koop aan de kassa in de kerk. Er kan niet worden gepind.

www.dekroonconcerten.nl